Vall de Bianya: Xarxa Natura 2000

A la Vall de Bianya, el proper dilluns 14 de març es farà una xerrada sobre la Xarxa Natura 2000 en el marc d’un projecte Europeu “LIFE-INFONATUR”. La finalitat és la de fer arribar al sector agrari i turístic què és la Xarxa Natura 2000. Us passo el programa i el tríptic de presentació. La xerrada és farà al matí i a la tarda (serà exactament la mateixa) Us agrairia que en féssiu difusió a qui cregueu que pugui ser del seu interès.

Vall de Bianya

Respecte a aquest Taller m’han fet arribar la següent informació:

CONVOCATÒRIA A TALLER INFORMATIU SOBRE XARXA NATURA 2000
Benvolgut/da
Com a professional que desenvolupa la seva feina en l’entorn rural haurà rebut en moltes ocasions informacions diverses sobre la xarxa Natura 2000. En general s’ha detectat que la població té algunes mancances d’informació entorn d’aquestes figures de gestió del medi. El projecte LIFE+ INFONATUR neix de la necessitat de fer arribar a la població en general i molt particularment als professionals del sector agrari i turístic, informació de primera mà sobre Natura 2000.
És per això que el/la convoquem a un taller informatiu el proper 14 de març; Pots escollir a quina hora et va millor: 10:30 o 19:30 a l’Ajuntament de la Vall de Bianya El taller consistirà en una única sessió en la qual s’exposarà el marc legal que regula les activitats de cada sector interessat en la XARXA NATURA 2000 i s’exposaran les oportunitats que la inclusió en aquesta xarxa implica per cada sector. Així mateix s’assessorarà en l’optimització dels recursos que representa la XN2000 per cada sector.
DINÀMICA DEL TALLER:
1. Presentació del taller i de/ls conductor/s.
2. Breu xerrada sobre Natura 2000. Aspectes generals i particulars de la zona.
3. Eines per treballar en Natura 2000. Localització de límits i, si s’escau, activitats que són afectades.
4. Torn de preguntes/recollida d’inquietuds per part dels assistents.
DURADA TOTAL màxim 2 hores.
Per favor, confirmeu la vostra assistència a aquest taller informatiu a tallers@gea365.cat o trucant al 638887681 (Carles Santana) o al 679320292 (Roger Sanmartí). Poseu-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada