Fauna fluvial: Exposició sobre preservació

Què en sabem de la fauna fluvial dels rius de muntanya?. Des del 2 al 10 març i en el primer pis de l’Oficina de Turisme de Camprodon hi podreu veure una exposició sobre preservació de la  fauna fluvial. L’exposició és organitzada pel Consorci del Ter i l’Ajuntament de Camprodon. Amb el títol “Life Potamo Fauna” l’exposició ens mostra la fauna fluvial del Ter, el Fluvià i la Muga.

fauna fluvial

Associada a l’exposició, el dissabte 5 de març, a les 18 h, en la mateixa Oficina de Turisme, podreu assistir a una Xerrada de divulgació sobre fauna invasora.

L’oficina de Turisme de Camprodon és situada a la rotonda de la carretera  C-38. PK.9600, 17867 Camprodon (Ripollès), just a l’entrada del poble. El seu telèfon de contacte és el 972 74 09 36

Horari d’atenció de l’Oficina:

  • de dilluns a divendres, de 10 a 14h
  • dissabtes, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 19h
  • diumenges, de 10 a 14h

Podeu localitzar l’Oficina al mapa: MAPA

Trobareu detalls sobre el projecte al web de Life Potamo Fauna. El defineixen com: “Conservació de la fauna fluvial d’interès europeu a la xarxa Natura 2000 de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga”, conegut amb l’acrònim LIFE Potamo Fauna (LIFE12 NAT/ES/001091), és un projecte destinat a la recuperació i conservació a llarg termini de diverses espècies amenaçades de fauna fluvial d’interès europeu.

Han publicat diversos díptics de divulgació. Us afegeixo els més interessants:

Així com la publicació d’una conferència sobre el cranc de riu i el Protocol de reproducció en captivitat de Emys orbicularis . Aquest darrer article és força interessant pel que fa a la possible reintroducció de la tortuga d’estany a casa nostre.

Els contactes els trobareu a l’Oficina tècnica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada